CONCEPT

Ik ontwerp vooral interieurs graag zó dat alles op zijn plek valt. Door goed te observeren en na te denken over functionaliteit en schoonheid. Met veel aandacht voor details. Mijn uitdaging is om mensen van iedere ruimte te kunnen laten genieten. Daarbij kijk ik verder dan de interieur indeling. Het gaat ook om de juiste styling en harmonie van het geheel. Dus eigenlijk om de juiste balans tussen ontwerp en realisatie van het totaalplan. Dat begint al in de eerste fase van het ontwerp: het nadenken over de materialen, de structuren en het kleurgebruik. Het totaalplaatje moet kloppen, zowel in esthetische als in praktische zin. Ik zoek naar de kracht van ordening, harmonie en rust. Met daarbij iets wat verrast, dissoneert en daardoor mensen laat glimlachen. Ontwerpen zijn nu eenmaal meer dan ‘mooie interieurs’ maken.

JORIS VEER | WONINGINRICHTING | SCHOONHOVEN | CONCEPT WINKELINTERIEUR

ONTWERP

Mijn kracht ligt in het afstemmen van de verschillende onderdelen die leiden naar de totale interieur beleving. Na het intakegesprek maak ik altijd eerst een aantal ruwe schetsen om de mogelijkheden van de te ontwerpen ruimte(n) te laten zien. Daarna presenteer ik de uitwerking van het interieur ontwerp digitaal. Na overleg over het ontwerp volgen doorgaans kleine aanpassingen aan het definitieve ontwerp. Dit werk ik eventueel uit in een 3D-visualisatie, een kleurenplan, een materialen- en een lichtplan. Zo krijgt de opdrachtgever een goed beeld van hoe het eindresultaat er uit gaat zien. 

KEUKENVISION | DORDRECHT | FOTOGRAFIE

REALISATIE

Het is altijd weer mooi om te zien als de opdrachtgever het eindresultaat bewondert. Als de bewoners zich herkennen in hun vernieuwde interieur en zich er echt thuis voelen. Als er een inspirerende omgeving is ontstaan, een fijne werkplek, een bijzondere showroom, een aansprekend historisch pand met een industrieel- of religieus erfgoed bestemming. 

Het maakt iedereen blij om een fraai uitziend interieur met anderen te kunnen delen. Om te genieten van de verrassende combinaties van kleuren, materialen en lijnen. Het eindresultaat is voor de zakelijke opdrachtgever ook een prachtig visitekaartje. Voor zakenpartners is het aangenaam om elkaar te ontmoeten in een omgeving die goed aanvoelt. Kortom, in een ambiance die met passie is vormgegeven.  

MDP vormgeving heeft een groot netwerk van uitstekende vakmensen en leveranciers. Daardoor kan ik ook de totale begeleiding van ieder interieurproject verzorgen.

HERVORMDE GEMEENTE WILLIGE LANGERAK | 'DE BRON' | SCHOONHOVEN | INTERIEURONTWERP

NEEM CONTACT OP:

MDP vormgeving

Esdoornstraat 16

2871 RV Schoonhoven

T. 06 – 512 948 36